It’s beginning to look a lot like Christmas! Heerlijke he?! Deze tijd van het jaar?! Gezelligheid, lampjes en lichtjes overal, cadeautjes, en niet te vergeten de kerstmuziek. Wij hebben de stemming er al lekker in.
We luiden dit weekend dan ook in met een likeurtje dat past in de tijd van het jaar. De Zuidam Inspiration liqueur. Deze likeur verkopen we in december enorm veel. Waarom? Omdat het een fijn winters likeurtje is en een prachtige uitstraling heeft om als geschenk te geven.

De Zuidam Inspiration Liqueur is deze week de vrijdagmiddagborrel tip. Deze zuiver natuurlijke liqueur is gecomponeerd uit extracten en distillaten van vele kruiden en specerijen. Zo bevat de liqueur een extract van echte Bourbon vanillestokjes uit Madagaskar en een distillaat van verse Spaanse sinaasappels, gecombineerd met distillaten van onder andere gemberwortel uit India, anijszaad uit Allicante en korianderzaad uit Frankrijk. Een werelds likeurtje dus.
De smaak en het aroma van deze liqueur wordt vooral bepaald door de combinatie van de kostbare vanille met de sinaasappels en het anijszaad.

Winterse Likeur

Dit likeurtje vol met specerijen zit in een prachtige glazen fles met houten stolp. Die je ook goed als waterkaraf kunt gebruiken. Deze liqueur drink je puur, bij de koffie of door je warme chocomelk.

Laat de #vrijmibo maar beginnen! Proost en een fijn weekend.

Nu bij elke fles een gratis Zuidam likeur glas.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *