Wijnwereld

Welkom in onze wondere wijn wereld.
Kijk uw ogen uit in deze wijnwereld die de indruk geeft van een mediterraans terras. Een grote tafel nodigt uit om plaats te nemen in deze wijnwereld en om te genieten van de prachtige wijnen om u heen.
Op vrijdag en zaterdag staan er op deze tafel geselecteerde wijnen open om te proeven.

Wijn maken is passie en respect hebben voor de natuur, de grond en het klimaat. De passie van de wijnboer om tot een optimaal eind product te komen met de door hem gekozen druivenrassen, op zijn grond, met de specifieke kwaliteiten zoals kalk, zand en kiezel, en rekening houdend met het klimaattype. En zorgt ervoor dat een wijnjaar ieder jaar uniek is.
Dat is vakmanschap!

In de wijnwereld van Slijterij de Barrique vind je meer dan 400 soorten wijn. Wijnen uit alle streken en landen van de wereld. Wij kennen geen grenzen met onze wijnen en verkopen dan ook wijn uit de oude wereld, de nieuwe wereld en de nog onbekende wijnwereld. Bijvoorbeeld uit Israƫl of Moldaviƫ. Hier wordt echt fantastische wijn gemaakt.

Mediterrane wijnen

Stel u open en laat uw zintuigen zich verrassen en laat ze iets nieuws beleven, zonder direct een vergelijking te maken met wat u al kent. In de winkel hebben we witte wijnen van de bekende en vertrouwde druivenrassen als Chardonnay, Sauvignon Blanc, en Viognier.
En rode wijnen van Cabernet Sauvignon, Merlot en Syrah. Maar laat u eens verrassen door iets “nieuws”!
Bijvoorbeeld een mooie witte wijn van de Falanghina druif of een mooie Marsanne/ Roussane blend.
Kies voor een rode wijn eens een Touriga National uit Portugal.

Kom onze wijnwereld beleven in de winkel. Wij adviseren u graag.
Er is zoveel moois en spannends te vinden in onze winkel.

We hebben een klein assortiment wijnen in onze webshop. Voor een completer beeld van ons complete assortiment in de fysieke winkel, bekijkt u onze catalogus. U kunt altijd bellen naar de winkel of een mailtje sturen naar webshop@debarrique.nl om de wijnen uit de catalogus te bestellen.