Whisky Corner

Welkom in het walhalla van elke whisky liefhebber. De whisky shop van Slijterij de Barrique.
De Whisky Corner voelt als een Schotse pub. 600 soorten whisky’s glimmen aan de wand. In deze ultieme sfeer kunt u op het gemak de whisky’s bewonderen. Neem uw tijd!
We hebben whisky’s uit Schotland, Ierland, Nederland, Canada, de Verenigde Staten, Taiwan, Japan, België, Zwitserland, India, Frankrijk, Duitsland en nog meer landen.

Neem plaats aan de sfeervolle bar en maak gebruik van de service om de whisky’s te proeven alvorens u een fles koopt. Deze whisky shop is een uitje!
Een whisky lounge met Chesterfield stoelen maken deze Schotland beleving helemaal compleet. Ga lekker zitten, samen met uw whisky maatje en praat bij over de prachtige soorten whisky’s die er te verkrijgen zijn.

Slijterij de Barrique is gespecialiseerd in onafhankelijke bottelingen zoals The Ultimate, Gordon & Macphail, Signatory Vintage, 3006 Whisky en James Eadie. Hierdoor hebben we een altijd vernieuwend en wisselend assortiment.

Ziet u een mooie whisky op onze website, of voorbij komen op onze social media kanalen, we reserveren hem met plezier voor u.

Whisky proeverij thuis
We hebben 3 prachtige proeverij pakketten samengesteld om van een whisky proeverij thuis te genieten. Een proeverij voor de beginnende whisky drinker, voor de gevorderde whisky drinker en een set met Ierse whisky’s.

In de sets zitten 6 samples fles van 10cl ( 2 a 3 ) glaasjes whisky. Met verschillende whisky’s qua smaak en prijsklasse. Een beschrijving van de  whisky’s bijgesloten. Bestel direct in de webshop.

Whisky cadeau
Geef een Whisky Cadeau. Iets wat elke whisky liefhebber waardeert.
Een Whisky geef je niet zomaar. Dit is een kostbaar cadeau. We zorgen er daarom voor dat uw whisky cadeau, een beleving is.

We hebben diverse cadeau pakketten en pakken het graag feestelijk  voor u in.