Whisky proeverijen

24 september 2020  (=VOL GERESERVEERD)
De proeverij organiseren wij samen met Norbert Tebarts van Whisky4all, in Nederland dé expert op het gebied van Amerikaanse whisky.
Een bijzondere proeverij, met 7 whisky’s van Balcones, een distilleerderij uit Texas. Wie denkt aan Amerikaanse whisky denkt al snel aan bourbon. Toch zal tijdens deze proeverij geen bourbon geproefd worden. Daar kijk je van op? Reken dan op nog veel meer verrassingen!
De kosten voor deze proeverij bedragen € 25,- p.p. Aanvang 19.30 uur.
Opgave via: matthijsbarrique@hotmail.com OF T: 074-2671961

15 oktober 2020 (=VOL GERESERVEERD)
Deze proeverij organiseren we samen met Hans Bol van High Spirits.
High Spirits Dranken is begonnen vanuit de passie voor mooie dranken. De doelstelling is om kwaliteitsdrank bereikbaar te maken en het verhaal van de producent over te dragen.

High Spirits wil de schakel zijn tussen de producent en de klant. Het alleen doorschuiven van een doos of fles doet onrecht aan het product en de producent. Ze willen ervoor zorgen dat het verhaal van de producten meekomt met de flessen.
Daarom hebben zij een andere benadering van de markt. Door samen te werken met een beperkt aantal producenten als partner, bieden zij een directe connectie tussen partners en klanten.
Wij zullen onder ander destillaten proeven van James Eadie en Murray McDavid.
De kosten voor deze proeverij bedragen € 30,- p.p. Aanvang 19.30 uur.
Opgave via: matthijsbarrique@hotmail.com OF T: 074-2671961


19 november 2020 (=VOL GERESERVEERD)

Deze proeverij organiseren wij samen met Arjan Hartkamp van de Monnik Dranken uit Oldenzaal. U zult verschillende Schotse whisky’s proeven van Loch Lomond, Glen Scotia en Inchmurrin. Voor iedereen zeker wat wils!
De kosten voor deze proeverij bedragen € 25,- p.p. Aanvang 19.30 uur.
Opgave via: matthijsbarrique@hotmail.com OF T: 074-2671961

Een feest is pas echt compleet, als de barrique is langsgeweest!