Speciaalbier

Als speciaalbier specialist hebben we een apart gedeelte van de winkel ingericht voor de bierliefhebber. Hier vind je een ruime keuze aan bieren. Speciaal bieren, Duitse bieren, Alcohol vrije bieren en een breed assortiment aan kratten bier. Maak een keuze uit ruim 500 verschillende bier soorten. Van de kleine brouwerijen tot de grote brouwerijen, van lokaal tot internationaal, we hebben ze allemaal! Speciaal bier in blik, grotere flessen (speciaal) bier en bier om te bewaren. Bij ons vraagt u niet mis! Neem je tijd, kijk rustig rond, check op untappd en praat met andere bierliefhebbers. Of bestel direct in onze webshop.


Als speciaalbier specialist stellen we ook graag een proeverij voor u samen, zodat u thuis verschillende bieren kunt proeven. Bijvoorbeeld een lokaalbier proeverij. Een bier proeverij thuis is mogelijk in allerlei prijsklassen en thema’s. We denken graag met u mee. Of laat u eens verrassen door een mystery box. Een box gevuld met verschillende bieren, in verschillende smaken. Bijvoorbeeld een IPA pakket of een Weizen pakket. Je vindt ze in de webshop.

Voor de “gewone”bier liefhebber hebben we ook een ruime keuze aan pils. Alle bieren die we in kratten verkopen, zijn tevens per flesje verkrijgbaar. We hebben vele Nederlandse biermerken. En verbaas u over het uitgebreide assortiment aan Duitse bieren en weizen. Ook voor glutenvrij bier en alcoholvrij bier bent u in onze bier winkel van harte welkom. Mist u een biermerk in ons assortiment? Laat het ons weten, we bestellen het graag voor u.

En vergeet niet; een bier drinkt het lekkerst uit een passend glas. Daarom hebben we bij de meeste biermerken passende glazen. Tevens een leuk extra-tje in een bier cadeau.

Bier cadeau- Persoonlijk bier cadeau
We hebben vele cadeau pakketen klaar staan. Maar ook maken wij graag het biercadeau op maat. U zoekt de flesjes uit, wij pakken het origineel voor u in. Of geef er eens een extra-tje bij zoals bier accessoires. Denk aan gadgets zoals openers, boeken voor bierliefhebbers, bij elk biertje een passend glas en tekstborden voor in de “thuis kroeg” of onder de overkapping.
Een cadeau geeft net wat leuker, met dat kleine beetje extra!