Speciaalbier en wijnproeverij verrassingspakketten

De maatregelen zijn duidelijk. Blijf allemaal zoveel mogelijk thuis! Om de avonden thuis iets aangenamer te maken, hebben wij een paar leuke pakketten samengesteld. 

Maak kennis met de verschillende wijnlanden. Verdiep je in de wijnen van een bepaald land en trakteer jezelf 6 keer op een lekker wijntje uit dit land.

Er zijn 3 verschillende verrassingspakketten: Frankrijk, Italië en Chili.

 In de verrassingspakketten pakketten die we hebben samengesteld zit het volgende:

Prijs: €50,00 per verrassingspakket 

 

Ontdek de verschillende smaken van speciaalbieren.  In het verrassingspakket dat we hebben samengesteld zit het volgende: 

Prijs: €20,00 per verrassingspakket 

Nu we niet kunnen dineren in een restaurant, kunnen we lekker gaan eten in ons eigen huis. Bij vele restaurants kun je nu heerlijk eten afhalen. Extra smaakvol en gezellig is dit als het er allemaal net zo netjes gepresenteerd uitziet als in het restaurant. Met het Wijn & spijspakket is dat mogelijk. Hierin zit het volgende: 

Prijs: €30,00

Naar wens zijn de pakketten uit te breiden met:

Bestellen

Alle pakketten gaan op bestelling zodat we ze voor u klaar kunnen maken. U kunt de pakketten nog dezelfde dag  afhalen in de winkel of gratis laten bezorgen binnen de gemeente Borne en Hengelo. We zetten het pakket bij u voor de deur met een bijgevoegde factuur, die u over kunt maken.

Als u een wijnproeverij pakket besteld geef dan bij de bestelling door voor welk land u kiest.

Bestellen kan door te bellen met: 074-2671961 of door te mailen met bestellingen@debarrique.nl. U ontvangt dan een bevestiging van uw bestelling.

 

 

Een feest is pas echt compleet, als de barrique is langsgeweest!