Spaarpas

Bij Slijterij Wijnkoperij De Barrique in Borne werken we vanaf november 2022 met een spaarsysteem, De Barrique Spaarpas.

Werkwijze spaarpas

De spaarpas is persoonlijk en staat op uw naam. Voor het aanmaken van de spaarpas hebben we een aantal persoonlijke gegevens nodig. Uw naam, adres, geboortedatum, telefoonnummer en emailadres. Bij het aanmaken van de spaarpas geeft u automatisch toestemming tot het geven van deze persoonlijke informatie. Deze gegevens gebruiken we ook voor het sturen van een 1 maandelijkse mailing met aanbiedingen.

Bij elke aankoop, spaart u 2% over het aankoop bedrag. Exclusief het statiegeld. Bij een gespaarde waarde van minimaal €10 kunt u uw spaartegoed gebruiken. U kunt dan uw gespaarde bedrag inzetten als korting bij een volgende aankoop, of u zoekt een product uit de winkel uit, met dezelfde waarde als het spaartegoed.

Een ander voordeel van de spaarpas is dat we u aankopen registreren op de spaarpas. Dat betekent dat we bijvoorbeeld kunnen zien welke wijn u de laatste keer gekocht heeft. Zo hoeft u niet meer te onthouden welk drankje u het lekkerst vindt.

Verlies of diefstal

Bij verlies of diefstal kunt u contact opnemen met Slijterij Wijnkoperij De Barrique. We zullen uw pas dan blokkeren en we zullen het tegoed op uw spaarpas dan bevriezen. Deze wordt dan overgezet op een nieuwe spaarpas.

Voor overige vragen kunt u een mail sturen naar Noortje. Zij helpt u graag verder. webshop@debarrique.nl