We luiden het weekend weer in met een fijne #vrijmibo tip! De Sinterklaas likeur die uitstekend past bij dit weekend. Herfstachtig en vol specerijen. Misschien voelt deze vrijdagmiddag borrel wel een beetje dubbel. Want het kan maar zo weer eens de laatste live borrel zijn voor de komende tijd. Dat is natuurlijk niet te hopen. Maar in afwachting van de nieuwe maatregelen die vanavond in de persconferentie gepresenteerd zullen worden, genieten we nog maar even van dit heerlijke moment samen met je collega’s, buren, vrienden of familie.

Het wordt een feestelijk weekend want Sinterklaas komt aan in Nederland. De komst van deze beste man vier je natuurlijk met de enige echte Amandel Speculaas Likeur van Zuidam. Een echte sinterklaas likeur en tevens een heerlijke #vrijmibo op een herfstige vrijdagmiddag.

Sinterklaas likeur

Een amandel speculaas likeur die zijn gelijke niet kent! De smaak van vers gebrande bittere amandelen wordt in deze verrassende likeur gecombi­neerd met extracten van vele oosterse kruiden en specerijen die de Nederlandse kooplui vanuit verre landen terugbrachten naar Holland. Deze kruiden en specerijen zoals kaneel uit Ceylon, groene kardemompeulen, gemberwortel uit India, muskaatnoten, witte peper, kruidnagels en Bourbon vanillestokjes uit Madagaskar worden volgens geheim familierecept gemengd en vervolgens zes à zeven maanden in alle rust getrokken op alcohol. Hierna wordt er een heerlijke likeur gemaakt.

Lekker warm worden met deze bijzondere Amandel Speculaas likeur!

Proost! En een heel gezellig weekend gewenst!

Voor nog meer #vrijmibo tips kijk je op de blog pagina.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *