Ron Miel Tobacco Honing Rum likeur. Daar luiden we vandaag het weekend mee in. Een fantastische honing rum afkomstig uit Spanje. We hebben deze rum al een geruime tijd in de webshop, maar deze was helemaal uitverkocht. Maar sinds gisteren is deze weer voorradig. Met dank aan de bekende zanger Frans Duijts! Frans Duijts? hoor ik je denken. Jazeker. Frans Duijts is de importeur van dit wereldberoemde drankje. Hij heeft samen met zijn buurman Michel van Velzen 3 likeuren weten te veroveren op onder andere de Nederlandse markt. Namelijk Rushkinoff Vodka Caramel, Peanut Butter Whisky likeur en deze Honing Rum.

En tijdens zijn bezoek gisteren nam hij ook nog eens een nieuwe whisky likeur mee. Jungle Whiskey Liqueur. Een heerlijke stevige banaan likeur op basis van Whisky!! Het alcohol percentage is dan ook hoog. 40%! En dat proef je.

Even terug naar de Honing Rum. Wat maakt deze Ron Miel Tobacco Honing Rum likeur nou zo bijzonder? Ron Miel Tobacco combineert de allerbeste Rum uit Guatemala met de smaak van natuurlijke honing uit het Middellandse zee gebied. Deze twee smaken in combinatie met de licht rokerige smaak van de houten vaten geven de Ron Miel Tobacco een hele mooie rum smaak met een stevige ‘ body”. Ron Miel Tobacco wordt traditioneel gedronken op ijs, maar kan ook uitstekend gecombineerd worden met bijvoorbeeld met cola. En zelfs naast de koffie smaakt deze Honing Rum uitstekend als koffielikeur. Of als shot in de warme chocomelk. Gezellig tijdens pakjes avond.

Een zeer veelzijdige Honing rum dus.

Met het gure weer van de afgelopen dagen is het geen straf om je weekend in te luiden met dit warmhoudertje. Of je maakt er een gezellige proeverij van en test alle 4 de dranken van Frans Duijts.

Proost! en Geniet van je welverdiende weekend!

Voor nog meer drank inspiratie lees je onze vrijdagmiddag borrel blogs! Je vindt ze hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *