Kerst, de tijd van het jaar om mensen te bedanken, een blijk van waardering of een steuntje in de rug te geven. Wij van Slijterij Wijnkoperij De Barrique in Borne verzorgen heel graag uw relatiegeschenken. Door onze jarenlange ervaring weten we inmiddels dat mensen graag iets unieks willen geven, iets origineel. U vindt bij ons geen bulk aan dezelfde kerstpakketten en relatiegeschenken. Wij stellen graag samen met u het pakket samen. In elke prijsklasse!

Van een mooie ingepakte fles wijn, tot grote bierpakketten. Prachtige cadeauverpakking met likeuren of een kerstpakket met een variatie aan dranken. In de winkel hebben we naast een zeer ruime keuze in speciaalbieren, wijnen, likeuren, gedistilleerde dranken en whisky’s ook veel leuke cadeau artikelen om u kerstpakket of geschenk nog mooier te maken. Denk aan wandborden, drank gerelateerde boeken, luxe glazen, wijn en whisky karaffen, bierviltjes met humor, tekstborden met Twentse uitspraken, streekproducten, windlichten etc.

Wij nodigen u graag uit in onze winkel om samen het kerstpakket naar uw wens samen te stellen. Dan nemen we alle tijd om een mooi relatiegeschenk samen te stellen. Zodat u; uw personeel of zaken relatie; met een stralende lach, het pakket kan overhandigen.

Hieronder een aantal foto’s van cadeau idee├źn, ter inspiratie. Natuurlijk kunt u ook een kijkje nemen in onze webshop.

Geeft u liever een cadeau met uw logo erop? Ook dat kan! Wat dacht u van een fles wijn of fles speciaal bier met uw eigen etiket?

Relatiegeschenken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *