Proeverijen

Als u bij ons in de winkel komt, vertellen we u graag over de producten. U koopt nooit zomaar een fles wijn, whisky of flesje speciaalbier. Wij kennen onze producten en samen met u zoeken we het drankje uit wat echt bij uw wensen past. Wilt u graag wat dieper in op de materie, bezoek dan eens één van onze proeverijen. Slijterij Wijnkoperij de Barrique in Borne verzorgt regelmatig proeverijen. Wijn proeverijen, Whisky proeverijen en Speciaalbier proeverijen. Meestal in een bepaald thema.

Primeur! Onze 1e Cognac Proeverij

Whisky proeverij

We organiseren regelmatig whiskyproeverijen. Wil je een mail ontvangen wanneer er weer nieuwe proeverijen gepland staan? Schrijf je dan hier in.

Wijnproeverijen- Wijnavonden

Een gezellige zaterdagavond met een goed glas wijn, wie wil dat nou niet?! Thom zijn liefde voor wijnen is groot en dit brengt hij graag aan u over.
Vol passie, met de juiste kennis en een gezonde dosis humor zal hij u deze avond meenemen op wijnreis. Van de kleur van de wijn, naar de geur, smaak en afdronk.

Er zijn een aantal wijnavonden per jaar, iedere avond heeft een ander thema. De wijnavonden starten om 19:30 uur en eindigen om 22:00 uur. Aanmelden vooraf is noodzakelijk.

De kosten zijn €30,00 per persoon. Hierbij inbegrepen zitten de te proeven wijnen en diverse luxe hapjes.

Bierproeverijen

Regelmatig verzorgt Slijterij Wijnkoperij de Barrique in Borne bierproeverijen in de winkel.
Kleine brouwerijen worden uitgenodigd om hun speciaal bieren te promoten aan onze klanten.
Dit zijn open inloop proeverijen tijdens onze openingstijden. Houd onze social media kanalen in de gaten.