Maak er een feestje van! Staat op onze proefcourant. De folder van november met een heleboel mooie aanbiedingen. Vandaar dat we deze Vrijdagmiddag borrel gaan inluiden met een heerlijk wijntje uit de proefcourant. En het is ook nog eens onze wijn van de maand! Laten we daarom de 1e vrijdagmiddag borrel van november starten met een fijne maand aanbieding. Die je dus nog de gehele maand zeer voordelig kunt drinken.

We reizen af naar Italië. En om specifiek te zijn, we stranden bij het Gardameer. Hier komen verleidelijke, supersappige wijnen vandaan. Liefhebbers van Italiaanse wijnen, weten dat hier heerlijke soepele wijnen vandaan komen. En dat ze hier ook fantastische wijnen weten te maken op de Appasiamento methode. Bij de ‘appassimento’ methode laat men het fruit deels indrogen voor ze geperst worden. Dit geeft een diepe, volle en zwoele smaak en zo ontstaat een krachtige, warme winterwijn.

Het prachtige familiebedrijf Biscardo wordt internationaal geroemd om hun voortreffelijke wijnen. Vooral de Oropasso en Neropasso zijn wereldwijd bekend. Mede dankzij de expertise en het vakmanschap van de broers Martino en Maurizio, welke zeer gespecialiseerd zijn in bijzondere vinificatiemethoden als de ‘appassimento’methode.

Oropasso en Neropasso zijn ook bij ons in de winkel, zeer geliefde wijnen. Om zijn smaak en om zijn prachtige uitstraling.

Biscardo, Oropasso, Veneto Bianco, Italië
Blend van Garganega en Chardonnay, exotisch van stijl met gestoofde appel en peer, verveine, abrikozenjam, acaciahoning en gekonfijte limoen. Supervet van smaak. Bij aspergerisotto, kalfsvleesvlees, kip met pesto en pasta vongole.

Biscardo, Neropasso, Veneto Rosso, Italië
Gemaakt volgens het 2000 jaar oud recept ‘appasimento’ methode. Hierdoor ontstaat een krachtige, warme winterwijn met impressies van pruimenjam, cacao, cappuccino en bessenjam. Rijp, zwoel en zacht.

Verbluffend lekker! Bij stoofschotels en lamsbout met rozemarijn.

De wijnen van Biscardo, Oropasso en Neropasso zijn €8,99 per stuk en nu is de 2e fles voor de helft van de prijs. Rood en wit, combineren is mogelijk. Ideaal voor je vrijdagmiddag borrel, want zo heb je voor zowel de rode als de witte wijn drinker een zwoele start van het weekend!

Proost! En een fijn weekend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *