We sluiten deze week af met een Vers van de Pers drankje. En dan echt vers…want dit likeurtje hebben we net een paar dagen binnen. En het is ook nog eens nieuw op de markt! Dit heb je dus echt nog niet eerder geproefd. En daarnaast is het is ook nog een likeur; gemaakt van een vrucht, waar we geen ander drankje van verkopen. Uniek dus! Nieuwsgierig geworden? Dat was nou net de bedoeling. Deze week: Schenk een Passimoncello als vrijdagmiddagborrel

Een tijdje geleden was ik op een vergadering van de wijnproevers. Hier werd dit drankje geïntroduceerd. En ja..het “vervelende” aan dit vak is; dat het dan ook even geproefd moet worden. Oef… ik was direct fan. Wat een unieke smaak! Zuiver, tropische passievruchtsmaak. Fris, zoet, en exotisch. Denk aan een vloeibaar Solero ijsje!

Naast de fantastische smaak, heeft de Passimoncello nog 2 mooie eigenschappen. Ten eerste omdat het product gemaakt is door 2 vrienden, uit Eindhoven, die hun passie in het werk kwijt waren. Ze gingen daardoor op zoek naar iets waar ze hun creativiteit en energie in kwijt konden. En dat bleek een passie voor een passievrucht likeur te zijn.

De 2e mooie eigenschap is dat deze likeur puur uit zuivere ingrediënten bestaat. Passievrucht, suiker en alcohol. Er is verder niks aan toegevoegd. Met als resultaat; een unieke, ambachtelijke en ongefilterde passievruchtlikeur bestaande uit uitsluitend natuurlijke ingrediënten.

De Likeur is puur ontzettend lekker, vooral als die lekker koud is. Maar dit likeurtje is ook uitermate geschikt om te mixen. Bijvoorbeeld met Prosecco, Fever Tree Tonic, Sprite of sparood. Of gebruik het in een cocktail. Mixen maar!

Dus…. start je weekend met een Passimoncello als vrijdagmiddagborrel!

Proost! Geniet van je #vrijmibo. en natuurlijk van je welverdiende weekend!

Ben je op zoek naar nog meer inspiratie voor je Vrijdagmiddagborrels? Kijk dan eens bij onze blogs met een wekelijkse #vrijmibo tip. Je leest ze hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *