Feesten en evenementen

De Partyservice van Slijterij Wijnkoperij De Barrique Borne

Viert u binnenkort een feestje? Dan helpen wij u graag! Onze zeer complete partyservice zorgt ervoor dat uw feest top geregeld is. Uw feest is pas compleet, als de Barrique is langs geweest.
Of u nou een feestje thuis viert of een groot evenement. Wij hebben alles in huis om een feest compleet te maken.

Verhuur service PartyserviceBiertap verhuur
Wij verhuren alle materialen die nodig zijn voor een feestje of evenement. U kunt bij ons een biertap huren met fusten bier van diverse biermerken, statafels, biertafels, bier barren, glazen, koelkasten, koelbuffetten en een koelkaanhanger, een rolbar, tafels en stoelen.

Dranken service
U betaald nooit teveel! Alleen de drank die op/ geopend is, betaald u achteraf. Alles wat nog gesloten is, nemen we terug. U kunt de drank gekoeld bij ons ophalen of laten bezorgen. Ook is het mogelijk een grote koelkast te huren waar u een heleboel drank in kunt leggen.
We snappen dat u na een feestje geen zin heeft om af te wassen, daarom kunt u de glazen ongewassen in de kratten zetten. Bij ons gaan de glazen in een professionele spoelmachine zodat de glazen altijd glanzend de deur uitgaan.

Viert u een buurtfeest, een verjaardag, een familiedag of een groot evenement. Wij ontzorgen u en zorgen ervoor dat er voldoende drank is op uw feest!
Om een indicatie te geven van de prijs, kunt u bij een gemiddeld feestje met alleen bier, wijn en fris uitgaan van een prijs van €6,00 per persoon. Dit is exclusief materialen en sterke drank. (let op: dit is een indicatie na jarenlange ervaring, en dus geen vaste prijs)

Kom langs in de winkel om het feestje te bespreken. Of vul onderstaand formulier in, dan nemen wij contact met u op. (Onderstaand formulier is dus geen reservering)

    Wat wilt u huren: