De webwinkel voor de dranken liefhebber

Eindelijk is het zover. Onze eigen webwinkel. De specialiteiten van Slijterij wijnkoperij de Barrique zijn nu ook online te koop. Wij kiezen er bewust voor ons niet het gehele assortiment in de webshop te plaatsen, maar onze pareltjes waar wij trots op zijn. De producten die we ook buiten de grenzen van Borne willen verkopen en waar we graag andere mensen van willen laten genieten.

Natuurlijk ontvangen u nog veel liever in de winkel, waar zoveel te zien en te beleven valt, en waar we u met een passend advies kunnen helpen. Maar omdat we weten dat niet voor iedereen vanzelfsprekend is in deze tijd, en omdat we nog veel meer mensen van onze mooie producten willen laten genieten, openen we met frisse moed onze webshop.

Kijk rond en ontdek de veelzijdigheid van deze online dranken winkel. Vergeet ook de cadeau shop niet te bekijken waar je de mooiste cadeaus vindt voor de december maand.

Mis je producten in de webshop, mail dan naar webshop@debarrique.nl en wij gaan ons best doen om dit toe te voegen. Kom regelmatig terug, want we vullen de webshop wekelijks aan met nieuwe producten.

One Reply to “Nieuw: De webshop”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *