Het is koud en guur. Eigenlijk kunnen we allemaal wel een beetje zonlicht en Vitamine D gebruiken. Helaas kunnen we dit niet bestellen bij onze weergoden, daarom wanen we ons tijdens deze Vrijdagmiddagborrel in het warme Italië. En dat gaat ons zeker lukken als we daar een heerlijk glaasje Luxardo Limoncello bij drinken.

Het is een friszoete Italiaanse likeur op basis van citroenschillen.  Alleen de allerbeste kwaliteitscitroenen worden gebruikt. Uit de boomgaarden van de Luxardo familie.

Luxardo Limoncello is het perfecte drankje om een vrijdagmiddag borrel mee te starten. Maar kan ook heel goed na een diner als verfrissend digestief, maar ook perfect te mixen met tonic of prosecco als zomersecocktail.

Luxardo Limonvello heeft een uitgesproken aroma van alcohol en citroen. Een krachtige nasmaak met een prettig branderig gevoel in de keel, zoals een echte limoncello hoort te zijn.

Luxardo is een authentiek familiebedrijf en tevens één van Europa’s oudste drankbedrijven. Opgericht in de 19e eeuw dankzij het talent van mevrouw Luxardo voor het maken likeuren.

Geniet van de warmte die deze vrijdagmiddag borrel met zich mee brengt! En een leuke bijkomstigheid: De Luxardo Limoncello is deze maand extra voordelig geprijst.

Proost en Geniet van je verdiende weekend!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *