La Trappe Trappist Quadrupel 1,5 L; alleen om de fles zou je hier je weekend al mee willen beginnen. Deze Limited edition van La Trappe Quadrupel is een bier waar jij wel mee binnen kunt komen op je #vrijmibo. Gegarandeerd dat je de aandacht trekt!

La Trappe Trappist Quadrupel 1,5 L is een formaat dat ideaal is om het bier op de juiste plek te laten rijpen. De trappistenbrouwerij zet hiermee het zwaarste bier uit het assortiment nog eens extra in het zonnetje. Een ultieme bewaarfles voor de ware fijnproever of geschenk voor de echte liefhebber!

Voor dit bier ga je even zitten. Een mooi moment om samen met je collega’s, buren of vrienden het weekend mee te beginnen, de afgelopen week mee te evalueren en de weekendplannen mee te bespreken.
La Trappe quadrupel is een bier met een volle, verwarmende en intense smaak. Moutig met zoete tonen van dadel en karamel en een lange zachte afdronk.

Een prachtig bier om in deze tijd van het jaar te drinken. Een prachtige fles om samen te delen. Met recht dan ook de vrijdagmiddag borrel tip van deze week! Met wie luidt jij je weekend in?

#vrijmibo #proost #genietvanjeweekend

Proost! en geniet van je weekend!

Voor nog meer #vijrmibo inspiratie lees je onze wekelijkse blogs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *