Proost op de Koning! Met koningsdag vieren we de verjaardag van onze Koning Willem Alexander. En ondanks dat we Koningsdag dit jaar weer thuis vieren, maken we er toch een feestje van. En stiekem vieren we ook dat Koningsdag 2021, de laatste dag is van de strenge lockdown. Vanaf 28 april komen er versoepelingen. Ook daar moet op geproost moet worden! Geheel traditioneel met een oranje bitter of met een oranje drankje…wat jij wil!

We hebben een paar heerlijke Koningsdag tips! Alle producten zijn verkrijgbaar in de winkel en tevens te bestellen in de webshop, waarbij je ook de optie afhalen in de winkel kunt aanvinken. Koningsdag zijn we gesloten, maar vrijdag, zaterdag en maandag zijn we de gehele dag geopend zodat je gezellig kunt komen shoppen voor de perfecte Koningsdag borrels.

Maar ook voor een gezellige borrelmiddag in je eigen tuin, hebben we natuurlijk inspiratie! Wat dacht je van onze nieuwe mystery boxen! Een verrassing om te mogen openen, een feestje om te mogen proeven!

Nieuw! Met trots vertellen we dat we 2 nieuwe eigen likeuren hebben! Exclusief verkrijgbaar bij Slijterij Wijnkoperij de Barrique. Kom gerust langs in de winkel om ze te proeven.

En als we dan toch onze trots delen…hebben jullie al koffie gedronken van onze eigen kwalitatieve koffiebonen?

Namens het gehele team van Slijterij Wijnkoperij De Barrique wensen we jullie een hele gezellige Koningsdag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *