Gedistilleerd

Ontdek ons gevarieerde assortiment aan gedistilleerde dranken. Bij sterke drank denk je aan de bekende hardlopende liters van diverse merken. Zoals rum, jenever, Jägermeister, Bacardi, Beerenburg, verschillende kruidenbitters, dranken om mee te mixen en vele soorten shotjes. Maar ook de kruidenbitters uit ons mooie Twente hebben we in ons assortiment.

Graag verrassen we je ook steeds weer met iets “nieuws”. We zijn altijd op zoek naar nieuwe dranken in ons assortiment die ons doen verrassen qua smaak. En waarvan onze smaakpupillen gaan tintelen. Zo hebben we inmiddels al veel unieke producten. Dranken van de onbekendere distilleerderijen en stokerijen.

Rum
Rum kun je mixen met Cola en ijs of gebruiken voor een Mojito. Maar Rum kun je ook puur drinken. Rum is een sterke drank die wordt bereid uit de bijproducten van suikerriet of soms uit vers suikerriet sap of suikerrietsiroop. Door fermentatie ontstaat alcohol, en door destillatie ontstaat er een drank met hoog alcohol percentage.
We hebben prachtige rum’s in onze collectie. Bijvoorbeeld de serie Cane Island. Cane Island Rum biedt momenteel rum aan uit enkele van de meest iconische rumlanden: Barbados, Cuba, Jamaica, de Dominicaanse Republiek, Trinidad, Guadeloupe, Belize en Nicaragua. Elk van deze landen heeft een lange geschiedenis in de rumproductie, met hun eigen stijlen en tradities. Alle rum weerspiegelen de echte rumkenmerken en identiteit van het eiland.

Cognac
Ook verkopen we diverse soorten cognac in verschillende prijsklassen. Cognac is een sterk alcoholische drank verkregen door het 2 keer destilleren van witte wijn. We verkopen cognac van de bekende cognac huizen zoals, Chateau Montifaud. Maar ook van de kleinere onbekende, maar zeer kwalitatieve cognac huizen. Bijvoorbeeld Frapin.

Grappa
Een mooie Grappa of een Gin? Kom langs in de winkel en ontdek de verschillende soorten die er zijn. Gin is een drankje dat enorm populair is geworden de laatste jaren. Een Gin Tonic kun je laten variëren door steeds een verschillende Gin smaak toe te voegen.

Fruit Jenevers
Obstler! Of terwijl fruit jenevers. Deze drank, afkomstig uit Zwitserland is meer dan de moeite waard om eens uit te proberen. In de smaken, frambozen, aardbeien, appels, peren, kersen, bosbessen en nog vele andere.

Heerlijk als digestief.