Alcoholvrije drankjes

Het is januari…en dat betekent voor velen dry january. Al hoewel wij ons niks kunnen voorstellen bij een maand zonder een goed glas wijn, lekker biertje of slaapmutsje, denken we toch graag met deze diehards mee.

We hebben daarom een aantal alcoholvrije drankjes getest. We vonden lang niet alles lekker, maar er waren er zeker wel een aantal die prima te drinken zijn. Of zelfs echt wel lekker zijn. Uit onze tests kwamen deze alcohol vrije dranken er het beste uit.

Rosé prosecco
Een glaasje bubbels is niet weg te denken in de maand januari. Proosten op een gezond 2021! Ook als je aan dry january doet, proost je natuurlijk graag mee. Deze alcoholvrije prosecco is zo klaar en smaakt echt verfrissend lekker!
Benodigdheden:
– Spa rood
– Blackcurrant cassis siroop van Monin
– champagne flûte.
Schenk je champagne flûte vol met spa rood. Doe daar een paar druppels Monin Blackcurrant bij in en voilà, de alcohol vrije prosecco is klaar. Lekker met een licht zoetje. En het staat nog feestelijk ook.

Alcoholvrije wijn
We hebben verschillende alcoholvrije wijnen getest. Over de rode wijn kunnen we eerlijk zijn…niet te drinken. Dan kun je net zo goed druivensap inschenken, de kleur is hetzelfde, de smaak net wat lekkerder.
Alcoholvrije chardonnay van Eisberg.
Dit is een prima alternatief voor een glaasje witte wijn. Hij smaakt wat zomers, waarbij je perzik proeft. Iet wat gekunsteld in de smaak. Maar zeker de moeite waard.
Alcoholvrije sauvignon blanc van Eisberg
Dit is onze favoriet op het gebied van alcoholvrije wijn. Een lekkere frisse wijn. Tropsich fruit. Zoals een sauvignon blanc hoort te zijn.
Alcoholvrije rosé van Eisberg
Een frisse alcoholvrije rosé met tonen van rood fruit zoals aardbeien en frambozen. Met een licht zuurtje een prima rosé.

In de winkel hebben we nog meer keuze in alcoholvrije wijnen en ook alcoholvrije bubbels.

Alcoholvrij bier
De keuze in alcoholvrije bieren is steeds groter. Er zijn zelfs steeds meer alcoholvrije speciaalbieren.
Krombacher alcoholvrije pilsener
Volgens de kenners, de lekkerste alcoholvrije pils. En dit is dan ook ons meest verkochte alcoholvrije biertje. Nauwelijks van de variant met alcohol te onderscheiden.
Leffe Blond 0.0.%
Het allereerste abdijbier dat alcoholvrij is. Gebrouwen met dezelfde ingrediënten als Leffe Blond en heeft dan ook de bekende smaak van Leffe Blond.

In de winkel hebben we een ruim assortiment aan alcoholvrije bieren. Hier zit zeker een lekker biertje voor je tussen. Maar ook aan alcoholarme bieren hebben we veel keuze.

De Duitse weizen alcoholvrije bieren zijn ook zeker een aanrader. Franziskaner weizen 0.0. is hierbij onze favoriet.

Heel veel succes de komende weken!

Kom je liever niet langs in de winkel? Geen probleem! Bestellen kan ook via de mail: webshop@debarrique.nl
Proost!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *