Het is weer zover! Het is vrijdag. Dus weer tijd voor onze wekelijkse inspiratie #vrijmibo week 6.

Deze week gaan we voor een goed gesprek! Want daar is de #vrijmibo tenslotte voor bedoeld. Een gezellig gesprek met collega’s. En dan niet over je werk. En nee, ook niet via de app. Nee gewoon, over ditjes en datjes. Face to Face.

In dit thema past onze eigen likeur uitstekend! De Boeren, Burgers en Buitenlui.

Boeren Burgers en Buitenlui; dat riep vroeger de stads-of dorpsomroeper om de aandacht van alle mensen te vragen. Deze drie bevolkingsgroepen vertegenwoordigden destijds de gehele samenleving. De burgers woonden in de stad. De boeren woonden buitenaf en waren economisch nauw betrokken bij de stad. Onder de buitenlui vielen de passanten, handelsreizigers en het werkvolk. die niet in de stad woonden. Eeuwenlang waren de meeste mensen analfabeet en daarom werd het nieuws verbaal medegedeeld.

Hoe anders is het nu! We leven nu in een tijd waarin we overspoeld worden met nieuws, reclame en andere informatie. Platforms zoals Facebook, Twitter Instagram Snapchat etc. ratelen 24 uur per dag door. We lijden onderhand aan “infobesitas” en  verlangen soms naar momenten om even “uit” te staan.

Een moment voor jezelf, met familie of vrienden. Goed gezelschap, goed gesprek en een geweldige borrel. Daar is de deze borrel voor bedoeld. De perfecte Vrijdagmiddag borrel dus! #vrijmibo week 6!

Boeren, Burgers & Buitenlui; een likeur van Slijterij de Barrique.

Een heerlijke, zoete likeur met vanille smaak. Heerlijk om puur te drinken; uitermate geschikt om te mixen.

Proost! En alvast een heel gezellig weekend!

Wil je meer vrijdagmiddag borrel tips? We hebben elke week een nieuwe voor je op onze blog pagina!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *