We hebben weer wat te vieren! Het is weekend! Tijd voor een Borrel tip.
Het is ons wederom gelukt om de week door te komen en onze taken te voltooien. Tijd om de week met een lach op ons gezicht af te sluiten om vervolgens fluitend het weekend in te gaan! #vrijmibo

Sinds de versoepelingen van de corona maatregelen zijn ingegaan wordt er flink wat gevierd! We hebben natuurlijk ook een heleboel feestjes in te halen! De weekenden zijn dan ook weer als vanouds gevuld met feestjes, party’s en gezellige borrels. Geen straf toch?

Iets wat eigenlijk op geen enkel feestje mag ontbreken zijn shotjes. Want met shotjes breng je een sfeertje. Niet alleen door het shotje zelf, maar ook door het moment waarop het shotje wordt geïntroduceerd. Maak er echt een momentje van! Ga rond met een box vol met shotjes of een dienblad met kleine shot glaasjes erop. Ondersteund met het nummer van Rene Karst; Adje voor de sfeer!

En hoe leuk is het om op deze wijze je weekend te beginnen! Een Adje voor je sfeer met je collega’s, je buren of vrienden! Met de shotjes pakketten van Klopfer kan je weekend beginnen! 25 shotjes in 1 box. 5 verschillende smaken. Ideaal.

We hebben 2 verschillende varianten. Een Sour Mix en een Fun Mix. Onze Borrel tip voor de #vrijmibo van week 4.

Let’s Party! Fijn weekend! Have Fun op je #vrijmibo

PROOST!

Ben je benieuwd naar onze andere #vrijmibo tips? Je leest ze op onze blog pagina.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *