Alweer de 13e week dat we jullie verblijden met een borrel tip. Een borrel tip op vrijdag om je Vrijdagmiddag borrel goed mee in te luiden. Want zeg nou zelf; het weekend begint toch echt het fijnst met een heerlijke borrel!

Omdat de corona maatregelen helaas nog geen feestje toelaten, hebben we voor jullie een leuke online borrel tip! Sluit de week van thuis werken af met een online #vrijmibo met je collega’s.

Borrel tip vrijdag

Een thuis proeverij is snel en eenvoudig geregeld met de proeverij sets van Slijterij Wijnkoperij De Barrique. We hebben diverse proeverij sets. De whiskyproeverij -de wijnproeverij  -en de speciaalbier proeverij thuis.

Luid deze week je weekend in met een online wijnproeverij!

De wijnproeverij
Geniet van een wijnproeverij thuis. Wij hebben met zorg 6 mooie flessen wijn uitgezocht. Laat je verrassen door 6 heerlijke kwalitatieve wijnen. Doorloop het uitgebreide stappenplan om de wijn op de juiste wijze en in de juiste volgorde te proeven. Hierdoor worden je smaakpupillen geprikkeld. In het pakket zit ook een aroma wiel om de exacte geuren en smaken weer te geven.

Bestel samen met je collega’s hetzelfde wijnproeverij pakket en geniet samen van heerlijke wijnen.

Proost! En geniet van je welverdiende weekend!

Voor nog meer #vrijmibo tips lees je onze blog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *