Een kerstpakket speciaal voor u gemaakt! Uniek en naar uw eigen wens.

Kerst, de tijd van het jaar om mensen te bedanken, een blijk van waardering of een steuntje in de rug te geven. Wij van Slijterij Wijnkoperij De Barrique in Borne verzorgen heel graag uw geschenk, uw kerstpakketten en relatiegeschenken. Door onze jarenlange ervaring weten we inmiddels dat mensen graag iets unieks willen geven, iets origineels. U vindt bij ons geen bulk aan dezelfde kerstpakketten. Wij stellen graag samen met u het pakket samen. In elke prijsklasse!

Van een mooie ingepakte fles wijn, tot grote bierpakketten. Prachtige cadeauverpakking met likeuren of een kerstpakket met een variatie aan dranken. In de winkel hebben we naast een zeer ruime keuze in speciaalbieren, wijnen, likeuren, gedistilleerde dranken en whisky’s ook veel leuke cadeau artikelen om uw kerstpakket of geschenk nog mooier te maken. Denk aan wandborden, drank gerelateerde boeken, luxe glazen, wijn en whisky karaffen, bierviltjes met humor, tekstborden met Twentse uitspraken, streekproducten, windlichten etc.

Kerstpakketten en relatiegeschenken maken we samen met u. Wij nodigen u graag uit in onze winkel om samen het kerstpakket naar uw wens samen te stellen. Zodat u uw personeel of zaken relatie met een stralende lach het pakket kan overhandigen.

Hieronder een aantal foto’s van cadeau idee├źn, ter inspiratie. Het is slechts een kleine greep uit onze collectie. Natuurlijk is er nog veel meer mogelijk. Kom langs en verwonder u! De keuze is reuze!
Wilt u graag andere producten toevoegen? Ook dat is geen probleem. We pakken het met liefde erbij in.

Geeft u liever een cadeau met uw logo erop? Ook dat kan! Wat dacht u van een fles wijn of fles speciaal bier met uw eigen etiket? Als u een logo of tekst aanlevert, dan verzorgen wij het een feestelijk etiket. Tevens kunnen wij de opmaak voor u doen. We denken graag met u mee om het perfecte cadeau samen te stellen.