Jazeker! De Bok is los! En het is nog vrijdagmiddag ook! Onze vrijdagmiddag borrel tip is dan natuurlijk ook: Een heerlijk Bokbiertje!

En de keuze is reuze dit jaar! Ongelofelijk, wat hebben we veel verschillende bokbieren binnen gekregen. Vele speciaal bierbrouwerijen hebben mooie bokbieren uitgebracht. Het is echt de moeite waard om in onze winkel in Borne langs te komen. In onze speciaal ingerichte herfstbok hoek ontdek je de mooiste en nieuwste bokbieren.

Wil je graag verrast worden?! Kies dan voor onze samengestelde Bokbier Pakketten. We hebben een bokbier pakket met 6 of met 12 bieren. Een met zorg samengesteld pakket door onze biermeester Niels. Het bevat mooie en lekkere bokbieren. Een variatie aan lokale- regionale brouwerijen; en bekende-grotere brouwerijen.  We zorgen ervoor dat dit pakket een mooie variatie heeft aan bokbieren, zodat je van een heerlijke bokbier proeverij kunt genieten.

Met het voorspelde herfstweer dit weekend mag een herfstbok pakket natuurlijk niet ontbreken! Kacheltje aan, kaarsjes aan, kaas-worst plankje erbij, en genieten maar!

Fijn weekend en Proost!

(Let op: deze pakketten zijn alleen te bestellen via de webshop. Het pakket wordt dan dezelfde dag, voor 17 uur verzonden, of je kiest voor  afhalen in de winkel )

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *